CK底褲廣告震撼全城!Mirror成員多張肌肉J圖合集!不過有三位冇份⋯

香港最新一輯 CK 底褲廣告,可以話係震撼全城啊!教主同 AK 爆肌身材,令到 3 歲至 80 歲嘅女性物體都興奮度 MAX!不過 Mirror 入面唔係得二子有肌肉,基本上全團身形都好正~今日小編就搵齊 Mirror肌肉 J圖比大家,鍾意可以攞去做 wallpaper!

#選手一號 Alton

講到肌肉,點可以唔講 Alton 先啊,佢句「肌肉就是力量」咁出名~佢班 fans 仲叫「蛋白粉」,其實都真係幾可愛~

#選手二號 Anson Lo

教主一直都好大方咁 show 肌,所以爆肌J圖一大堆~不過小編都係最推薦佢係 MIRROR 「ONE & ALL」 LIVE 果陣嘅裝扮~若隱若現先正啊!

#選手三號 Ian

人哋 IanBB 貴為健身室老闆,身材就一定要 keep 得好好,做生招牌吖嘛!話說佢點解可以咁全能,又唱得、作詞作曲、運動又勁、笑起嚟又可愛⋯

#選手四號 Lokman

隊長跳開舞,有肌肉很正常吧~上次係 MIRROR 「ONE & ALL」 LIVE 果陣簡直係一脫成名!肌肉再加上佢胸前嘅紋身「nothing like your first」,真係 sexy 到癲~

#選手五號 Tiger

我哋嘅忙內仔仔 Tiger 平時唔太出聲,但一除衫就嚇親你!花姐之前仲爆料,Tiger 經常會翻睇自己show肌照,仲勁沾沾係到傻笑~喂啊,會唔會太 cute!

#選手六號 AK

同樣係跳舞出身嘅 AK,六舊腹肌真係睇到各位女士⋯⋯(下刪1000字18禁內容)除咗今次CK底褲廣告,之前係演唱會都已經除過衫~小編就覺得兩次都好正!

#選手七號 Frankie

唔好睇 Frankie 斯斯文文,佢之前為咗演唱會都練到好大隻!360度無死角美男+爆肌身材,大佬啊,你玩晒啦依家?

#選手八號 Stanley

其實除咗 Alton,Stanley 都係團入面出晒名嘅肌肉男~同樣都係非常可口~(what?)話時話,幾時比多啲戲 Stanley 拍,小編覺得佢做戲好自然、幾好睇!

#選手九號 Edan

唔好見 Edan 成日搞搞笑笑咁,就以為佢一定好廢、係排骨仔!佢一脫都嚇親你啊!遲啲 ViuTV 套《i.SWIM》播出,肯定好多好嘢睇!

#圈外鏡仔 姜濤、Jeremy、Jer

無錯,佢哋 3 位就係比一堆肌肉佬圍住嘅小鮮肉~不過唔緊要啦,姜濤做咩都可愛!Jerjer 唱歌世一!Jeremy 超美型!我愛你哋!冇肌肉都唔緊要!

延伸閱讀

擇偶條件公開!6個[email protected]隱秘小知識!

日本電視台4分鐘MIRROR專題報導!仲搵咗鏡粉做訪問!