狂數男方8大缺點! 黃翠如 感激梁諾妍「接收」 洪永城 !網民狂插「唔理正印感受」!

 洪永城 周四(10日)宣布與女友梁諾妍(Inez)訂婚,眾多好友都發文祝福!而與 洪永城 相識超過10年,又曾多次傳出緋聞的 黃翠如 ,就留言:「當 洪永城 都會結婚,這個世界一定有美好的童話。」

# 黃翠如 狂數男方8大缺點

之後, 黃翠如 就在自己的IG發「祝福文」,卻引起了網民們的狂插!事因她不但以文中以「笨城」、「大笨」、「洪大笨」稱呼 洪永城 。之後更狂數他八大缺點指他「污糟」、「煩」、「大男人」、「脾氣差」、「冇交帶」、「好多諗法但好少實行」、「話減肥個肚腩永遠喺度」和「每本書睇頭三頁當睇咗」

 

#  黃翠如 感激梁諾妍「接收」 洪永城

之後, 黃翠如 更感激梁諾妍能「接收」 洪永城 ,更表示「你唔要佢,冇人要佢了」,而揚言如果 洪永城 欺負梁諾妍, 黃翠如 裏會幫梁諾妍「搞掂佢」。最後,黃翠如就留下祝福「祝福兩位我愛的人。」

但網民看到後就大駡黃翠如矯情,完全沒有理會過女方正印的感受!網民就表示成篇文為矯情文,留言插爆 黃翠如 「講到自己係大婆人哋係小三咁  」「正印睇到你段真係矯情文真係情何以堪呀」「大大陣酸味出晒黎」

 

 

不過 黃翠如 都不甘示弱,親身在負面留言下逐一反擊。她就留言說自己與 洪永城 和梁諾妍的友誼十分好,沒有大家想的juicy。更聲稱 洪永城 和梁諾妍看到她的帖文後都覺得好開心,話網民「諗多咗」,勸喻網民「唔好咁負面」。

之後駡戰就愈來愈激烈,而當事人的洪永城就出面回應。他就留言「她是真正戥我開心的,好朋友先可以講呢啲嘢嘅」「撇除事件嘅真實性,今次,你啲文字幾好睇,有感覺,實在,出返番書啦。多謝你呀!」不過正印的梁諾妍就未有回應。大家又點睇呢?

SOURCE[email protected]黃翠如[email protected]黃翠如

延伸閱讀:

曬黑、寸頭加臃腫造型出事! 陳偉霆 活動造型激似 保安 被嘲!出席CHANEL酒會男神變保安!

「漢奸論」成最後導火線! 大S 難忍 汪小菲 言行問題單方面離婚!汪小菲急發文道歉挽回!