有西裝姜濤又有青澀姜濤!10張精選姜濤珍藏手機桌布!姜糖有你覺得好幸福!

小編知大家手機都收藏咗好多姜B 嘅美照,但係點都會有啲唔記得 save!姜糖們就係要互相幫助啊~~所以身為姜糖嘅小編,就同大家分享 10 張(小編覺得)好可以做手機 wallpaper 嘅姜濤照比大家!如果你哋都有啲姜濤手機桌布想 share,可以係留言位 upload 㗎⋯

#西裝姜濤

喂啊,你先得 21 歲,點解著西裝可以咁好睇?不過人高、身材好,著西裝係好吸引~其實姜B 咁年輕,應該仲可以繼續高喎!

#舞台姜濤

認真嘅男人最吸引!相信各位姜糖都好欣賞姜B 嘅舞台魅力,明明平時又單純又可愛,但一上台就好似變咗另一個人!我愛你啊姜濤!

#青澀姜濤

每一個時期嘅姜B,小編都鍾意!真係太惹人喜愛~~

#喜愛自拍的姜B

一個靚仔要經常 check 下自己個樣,睇下係咪仲係咁靚仔,先對得住上天賜比佢嘅天賦!

圖片來源:Pinterest