聖誕閨蜜派對必飲!香港首支超夢幻紫色葡萄汽酒!有薰衣草香氣的浪漫禮物!

早前紫色葡萄酒在市面大受歡近!近日,小編發現有本地薑成功研製出全港第一支紫色薰衣草味葡萄酒 –  Purple Lagoon,相信很快會成為全城熱話!就快到聖誕節了,不如睇下啱唔啱飲啦!


帶有薰衣草本香氣的 Purple Lagoon 汽酒,香港品牌!澳洲製造~設計及味道概念都係由香港人構思!以淡紫色湖水作為創作靈感,由知名香港酒商兼澳洲酒廠 Clarence Hill Wines、Patritti Wines、Hanson Street Wines、 聯合研發出全港首支薰衣草葡萄汽酒!希望為忙碌而疲累的香港人學懂澳洲的休,悠 Chill 住歡送2020年!

Purple Lagoon以南澳萄萄及薰衣草釀製,小編親自試過支酒,酸酸甜甜的,一開就散發超香薰衣草香氣!飲落超多汽泡!好啱女生飲,節日拎來打卡一定超靚~


價錢又講CP值相當高,因為跟以往的汽酒不同,Purple Lagoon的製酒廠曾被國際權威酒評家 James Halliday 授予97分極高分數!獲得五星級酒莊地位!味親相當有保証!聖誕節將佢送俾戀人及閨蜜一定相當驚喜!小提示:記得雪凍/加冰飲,超級好味!

Purple Lagoon


容量:750ml
品牌:香港
產地:澳洲
零售價:港幣 $280 /支
訂購方式:Whatsapp 6774 6820 / 9812 6728

一按即訂購:Purple Lagoon 
或親臨 觀塘鴻圖道 58 號金凱工業大廈11樓全層 購買

Source:Purple Lagoon