中秋節放假必玩波波池!北區超夢幻馬卡龍親子Party Room!過千呎場地生日派對聚會之選!

住上水粉嶺嘅朋友帶福喇!最近粉嶺開了一間全新親子Party Room, 裝潢設計極花心思,大人小朋友來玩都同樣適合和大滿足!場內更設有馬卡龍波波池、巨型充氣城堡、滑梯、氣墊球、懷舊遊戲機、塗鴉黑板、廚房玩具、遙控車等⋯⋯ 絕對北區人搞生日派對、家庭聚會及親子活動的首選!

過千呎場地大型活動空間,全館已除甲醛,著重小朋友同大人健康!

開揚景觀令小朋友在綠草如茵的環境下玩等輕鬆自在,可一邊感受大自然氣息,一邊與家人共渡美好時光!

包場任玩馬卡龍波波池!館主為育有一子一女的註冊護士,監督消毒全場,絕對是衛生安全保證!


最貼心當然是育嬰室,方便換片餵奶,私隱度極高。旁邊更設有多個防盜locker櫃,安全放心!

童樂天地 Fun Kidzland。 北區親子派對場地

註冊護士監督消毒全場👍🏻衛生安全保證
全館已除甲醛著重健康
消防處F.S.251認可灑水系統💦
獨立洗手間🚾
設有換片餵奶專區🤱
多個防盜locker櫃🔑
提供餐具🍴紙巾
歡迎自備食物或到會🍱
1000M寬頻WiFi

地址:粉嶺安樂村安全街33號豐盈工貿中心(逸峰步行4分鐘)

一Click Book場方便快捷:http://bit.ly/34cvoSi
詳情查詢whatsapp: 6111 4638