迪士尼2款BB鞋超可愛!日本CONVERSE小熊維尼帆布鞋!連黃色鞋盒都是Pooh!

日本即將推出由Converse同小熊維尼聯名嘅小童帆布鞋系列啊!今次兩個款式都非常可愛,而且仲有BB size添,鞋仔細細真係超得意!買嚟送俾小朋友就最啱,睇住BB著住小熊維尼鞋仔走嚟走去真係心都溶埋啊~

說到迪士尼經典卡通人物,那可少不了人見人愛的小熊維尼,這回日本CONVERSE聯手迪士尼,打造3款超可愛的小熊維尼聯名童鞋系列,其中包含2款嬰兒鞋及1款童鞋,趁這個機會快幫家中小寶貝換雙新鞋吧。

全都是Pooh,就連個鞋盒都是Pooh!

CONVERSE X迪士尼小熊維尼聯名系列將在9月份上市,身為粉絲的你務必鎖定日本CONVERSE官方網站,把喜歡的維尼帆布鞋帶回家。

CONVERSE X迪士尼小熊維尼聯名系列
BABY ALL STAR N POOH FC V-1黃色隱藏維尼嬰兒鞋,5,500日幣
BABY ALL STAR N POOH PT Z滿版維尼嬰兒鞋,5,500日幣
CHILD ALL STAR N POOH PT Z HI滿版維尼兒童鞋,6,000日幣